In verband met de zomervakantie zullen de groepslessen op locatie weer starten op 17 augustus. Deze blijven wij uiteraard online aanbieden.

Lessen

Bekijk hier het lesaanbod van Core & More Pilates.

Het is verantwoord om te trainen en tijdens en na de lessen worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. 

Alle lessen duren 60 minuten.

Pilates

 

In deze groepsles trainen we met eigen lichaamsgewicht oefeningen die worden uitgevoerd op de pilatesmat. Er wordt gewerkt aan de houding, kracht, balans, coördinatie, flexibiliteit en ademhaling. De groep bestaat uit maximaal 8 à 10 deelnemers.

Personal training, reformer

Personal training op de reformer

 

In deze les word je één op één begeleid op de pilates reformer. Dit is een pilates apparaat waarop de mogelijkheden aan oefeningen oneindig zijn en je een zeer effectieve workout kunt hebben. Doordat de les één op één is, is het niveau goed aan te passen naar het niveau en naar de doelen van de deelnemer.

Zwangerschapspilates

 

Tijdens je zwangerschap wil je het beste voor jezelf en voor je kindje. Ook dan is pilates een ideale vorm van trainen. De diepe buikspieren en bekkenbodemspieren worden getraind. De focus ligt op de rug, buik en het bekken, waardoor mogelijke zwangerschapsklachten voorkomen kunnen worden en je zo fit mogelijk je bevalling in kunt gaan.

Small group pilates

Small Group Pilates

 

In deze les gaan we met een klein clubje van maximaal drie personen aan de slag, waardoor er nog meer ruimte is voor persoonlijke aandacht. Deze les is ook ideaal wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren van een blessure bent of lang niet actief bent geweest en weer in vorm wilt komen. 

Online Pilates

 

Deze pilatesles is online te volgen. Ideaal wanneer jij liever thuis wilt trainen of wanneer je als bedrijf jouw werknemers een les wilt aanbieden om ze vitaal te houden. 

Neem contact op voor de op maat te maken mogelijkheden.

Dansworkout

Dansworkout

 

In deze les swingen we op zowel de klanken van Latijns Amerikaanse muziek, als op echte gouwe ouwe klassiekers. Een les waarin de heupen goed los komen en de conditie uitgedaagd wordt. We eindigen de les met kracht- en stretchoefeningen en gaan met een grote glimlach op ons gezicht de deur uit.