top of page

Lessen

Bekijk hier het lesaanbod van Core & More Pilates.

Het is verantwoord om te trainen en tijdens en na de lessen worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. 

Alle lessen duren 60 minuten.

Duo lessen

IMG_6631_edited.jpg

In deze les gaan we met een klein clubje van maximaal twee personen aan de slag, waardoor er nog meer ruimte is voor persoonlijke aandacht. Deze les is ook ideaal wanneer je bijvoorbeeld aan het revalideren van een blessure bent of lang niet actief bent geweest en weer in vorm wilt komen.

Personal training op de reformer

IMG_2168.PNG

In deze les word je één op één begeleid op de pilates reformer. Dit is een pilates apparaat waarop de mogelijkheden aan oefeningen oneindig zijn en je een zeer effectieve workout kunt hebben. Doordat de les één op één is, is het niveau goed aan te passen naar het niveau en naar de doelen van de deelnemer.

Online Pilates

IMG_9455_edited.jpg

Deze pilatesles is online te volgen. Ideaal wanneer jij liever thuis wilt trainen of wanneer je als bedrijf jouw werknemers een les wilt aanbieden om ze vitaal te houden. 

Neem contact op voor de op maat te maken mogelijkheden.

Zwangerschapspilates

IMG_6492_edited.jpg

Tijdens je zwangerschap wil je het beste voor jezelf en voor je kindje. Ook dan is pilates een ideale vorm van trainen. De diepe buikspieren en bekkenbodemspieren worden getraind. De focus ligt op de rug, buik en het bekken, waardoor mogelijke zwangerschapsklachten voorkomen kunnen worden en je zo fit mogelijk je bevalling in kunt gaan.

bottom of page